0031 314 760 509 info@studiofont.nl

Ben jij online wel zichtbaar genoeg?

Studio Font
Weteringstraat 15
7041 GW ‘s-Heerenberg
0314 760 509

Webdesign

Ook jij wilt natuurlijk gevonden en gezien worden. Wij maken websites met net dat beetje extra! En natuurlijk responsive.

E-commerce

Wij ontwikkelen samen met jou een e-commerce strategie. En natuurlijk zorgen wij ervoor dat al jouw andere uitingen ook bezoek naar jouw site stimuleren.

Actiewebsites

Soms heb je een tijdelijke actie of organiseer je een evenement. Dan bieden actiewebsites uitkomst. Wij bedenken en leveren totaaloplossingen.

Smartphone- en tabletproof!

Gemiddeld komt 40% van de bezoekers van een website vanaf een mobiel apparaat, wanneer jouw site niet responsive is bestaat de kans dat 40% van de bezoekers daarom direct de website weer verlaat. Dit registreert Google en hiermee loop je deze bezoekers niet alleen mis, maar ze dragen ook bij aan een slechtere ranking. Wij zorgen ervoor dat jouw website responsive en goed vindbaar is en dat het geheel eenvoudig te beheren is via het Content Management Systeem.

online communicatie

Wij maken gebruik van de modernste technologie in online communicatie. Vanzelfsprekend optimaliseren wij de sites voor de beste zoekmachineresultaten. Wij denken steeds een paar stappen vooruit als het om communicatie gaat.