Aanleverspecificaties
 • Je bestand mag niet groter zijn dan 2 GB (2000 MB).
 • Drukwerk op 300 dpi, bij hele grote formaten kan lager ook nog prima
 • Lever je bestanden bij voorkeur aan in PDF of eventueel in JPG of PNG.
 • Bij het bestellen van plexiglas met een print op de achterzijde, zorg ervoor dat je bestand gespiegeld is of spiegel het in onze uploader.
 • Als je de folie aan de binnenzijde van een raam wilt plakken met de print naar buiten, zorg ervoor dat je bestand gespiegeld is of spiegel het in onze uploader.
 • Lever je brochure aan als losse pagina’s in plaats van spreads. Je bestand begint met de voorkant van de brochure en eindigt met de achterkant. Gebruik voor brochures en ander drukwerk de beschikbare templates voor een optimaal resultaat.
 • Als er een werktekening (template) beschikbaar is voor het product dat je wilt bestellen, is het essentieel om deze te gebruiken.
 • Voor bijna alle afwerkingen geldt 1 cm afloop per zijde. dus als je iets besteld van 60 x 60 cm dan is het bestand 62 x 62 cm. Hou daarnaast 1 cm als veilige marge aan binnen het afgewerkte formaat. Voor reclameposters, briefpapier, flyers, folders, brochures en visitekaartjes geldt een veilige marge van 3 mm.
 • Geen snijtekens
Privacybeleid

Bij Studio Font hechten we veel waarde aan de bescherming van jouw privacy en de vertrouwelijkheid van jouw persoonsgegevens. In deze privacyverklaring leggen we uit hoe we omgaan met de persoonsgegevens die we verzamelen en gebruiken, in overeenstemming met de geldende privacywetgeving.

1. Verzameling van persoonsgegevens

1.1 We verzamelen persoonsgegevens die je vrijwillig aan ons verstrekt bij het plaatsen van een bestelling, het aanmaken van een account of het inschrijven voor onze nieuwsbrief. Deze gegevens kunnen onder andere je naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer bevatten.

2. Gebruik van persoonsgegevens

2.1 We gebruiken je persoonsgegevens om je bestellingen te verwerken, producten te leveren, betalingen te verwerken en je op de hoogte te houden van de status van je bestelling. 2.2 We kunnen je persoonsgegevens ook gebruiken om je gepersonaliseerde aanbiedingen, nieuwsbrieven of andere marketingcommunicatie te sturen, maar alleen als je hiermee hebt ingestemd.

3. Delen van persoonsgegevens

3.1 We delen je persoonsgegevens alleen met derden wanneer dit noodzakelijk is voor de uitvoering van je bestelling, zoals met betalingsdienstaanbieders of bezorgpartners. 3.2 We zullen je persoonsgegevens niet verkopen, verhuren of anderszins ter beschikking stellen aan derden voor commerciële doeleinden zonder jouw uitdrukkelijke toestemming.

4. Beveiliging van persoonsgegevens

4.1 We nemen passende technische en organisatorische maatregelen om je persoonsgegevens te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang, verlies, misbruik of wijziging. 4.2 We bewaren je persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is voor de doeleinden waarvoor ze zijn verzameld, tenzij we wettelijk verplicht zijn om ze langer te bewaren.

5. Wijzigingen in ons privacybeleid

6.1 We behouden ons het recht voor om dit privacybeleid te allen tijde te wijzigen. De meest recente versie zal altijd beschikbaar zijn op onze website.

 

Herroeping

Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte producten, tenzij er sprake is van gebreken in materialen of vakmanschap. We streven ernaar om de hoogste kwaliteit te leveren, maar als er problemen zijn met het op maat gemaakte product, neem dan onmiddellijk contact op met ons via info@studiofont.nl

Terugbetaling en annulering

Indien er sprake is van gebreken in materialen of vakmanschap, zullen we ons uiterste best doen om een passende oplossing te bieden, zoals reparatie, vervanging of terugbetaling, afhankelijk van de aard van het probleem. Als je een op maat gemaakt product wilt annuleren, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

 

Klachten

Bij Studio Font streven we ernaar om jou als klant een uitstekende ervaring te bieden. We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat onze producten en diensten aan jouw verwachtingen voldoen. Mocht je echter niet tevreden zijn of een klacht hebben, staan we klaar om je te assisteren.

We nemen klachten serieus en streven ernaar om ze snel en efficiënt op te lossen. Hieronder vind je informatie over hoe je een klacht kunt indienen en wat je kunt verwachten:

 • Indienen van een klacht
  • Je kunt een klacht indienen door contact op te nemen met onze klantenservice, zowel telefonisch als per e-mail.
  • Om je klacht zo goed mogelijk te behandelen, vragen we je om specifieke details te verstrekken, zoals je bestelnummer, een beschrijving van de klacht en eventuele relevante foto’s.
 • Behandeling van je klacht
  • Zodra we je klacht hebben ontvangen, zullen we deze zo snel mogelijk in behandeling nemen.
  • We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een eerste reactie te geven en je te informeren over de voortgang van de afhandeling van je klacht.
  • Indien nodig kunnen we aanvullende informatie opvragen om je klacht volledig te kunnen beoordelen.
 • Oplossing van je klacht
  • We streven ernaar om je klacht naar tevredenheid op te lossen, altijd in overleg met jou.

Mocht je nog vragen hebben over het indienen van een klacht of de status van een lopende klacht, neem dan gerust contct met ons op.

 

Betaalopties

Bij Studio Font willen we je winkelervaring zo eenvoudig en veilig mogelijk maken. Hieronder vind je de beschikbare betaalmethoden:

 1. Betalen op Rekening: Bij Studio Font bieden we de mogelijkheid om achteraf te betalen. Dit geeft je de vrijheid om de bestelling eerst te ontvangen en later te betalen. We werken samen met geselecteerde betaalpartners om deze service aan te bieden.
 2. iDEAL: Met iDEAL kun je veilig en direct betalen via je vertrouwde bankomgeving. Het is een veelgebruikte betaalmethode in Nederland.
 3. Betalen met creditcard: Bij Studio Font kun je veilig via creditcards betalen.

Bij Studio Font zorgen we voor een veilige betalingsomgeving en beschermen we je persoonlijke gegevens. Alle betaaltransacties worden versleuteld en verwerkt via beveiligde kanalen om je privacy te waarborgen.

 

 

Verzending

Bij Studio Font streven we naar een vlotte en betrouwbare levering van jouw bestelling. In samenwerking met gerenommeerde logistieke partners zorgen we ervoor dat je pakket veilig en tijdig bij jou wordt bezorgd. Ons doel is om jouw bestelling zo snel mogelijk te verzenden, zodat je er snel van kunt genieten.

ONB? Welke vervoerder vervoerder is dat?
ONB is dé bezorgdienst voor printproducten zoals bijvoorbeeld spandoek met frame’s, grote dibond platen van 4 meter etc. Laat je bestelling bezorgen waar jij wilt. In het midden van een festivalterrein of op een beurs.