Reclame maken is zintuigen prikkelen 0031 314 760 509 info@studiofont.nl

Ondernemen op 1,5 meter afstand

Communiceer veilig en gezond

Ondernemers in alle sectoren bereiden zich voor op de 1,5 meter-economie. Het is voor iedereen wennen om afstand van elkaar te houden en alle regels in acht te nemen. Op zoek naar passende maatregelen? Studio Font denkt graag met je mee.

 

Creëer een glashelderdere afscheiding van plexiglas, bedrukt of onbedrukt. Of denk aan een duidelijk instructiebordje, voorzien van een haarscherpe print. Communiceer instructies nog duidelijker met een vloersticker met anti-slip, zodat een helder floorplan ervoor zorgt dat medewerkers en klanten voldoende afstand bewaren. Makkelijk aan te brengen en later ook weer te verwijderen. Of wat dacht je van mondkapjes of een dispenserzuil in jouw huisstijlkleur en met jouw logo. Erg handig zijn onze onbedrukte transparante roll-up banners. Gemakkelijk te verplaatsen en goed afneembaar . 

 

Studio Font helpt jou op weg naar ‘het nieuwe normaal’!

 

studio Font

Met heldere communicatietools en de juiste beschermingsmiddelen zorgen wij ervoor dat jij binnenkort weer veilig aan de slag kunt. Daarbij bieden wij iets extra’s: oplossingen voor de lange termijn die passen in jouw interieur en in jouw huisstijl, want Studio Font is meer dan een bureau voor grafische vormgeving. 

worden jouw maatregelen al duidelijk gecommuniceerd?

 

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om jou op weg te helpen naar ‘het nieuwe normaal’.

 

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly