Reclame maken is zintuigen prikkelen 0031 314 760 509 info@studiofont.nl

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een overzicht van de meest gestelde vragen. Heb je nog vragen die hieronder niet beantwoord worden? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via info@studiofont.nl bel ons of vraag het ons op de chat.

Wat zijn de bedrijfsgegevens van Studio Font?
Onze locatie: Weteringstraat 15, 7041 GW ‘s-Heerenberg
KvK: 62246054

 

 

 

Waarom moet ik van sommige producten een offerte aanvragen?
Veel producten zijn maatwerk en daarvoor moet je een offerte aanvragen. Soms wil je een budgettoepassing en soms gebruikt je een product voor een langere periode. Juist daarvoor hebben wij ook meer duurzame oplossingen, zodat ze ook na veelvuldig en langdurig gebruik met recht een visitekaartje van uw bedrijf blijven. Daarnaast zijn de mogelijkheden ongelimiteerd. In druktechniek en in afwerking. Studio Font maakt (bijna) alles mogelijk wat je maar kunt bedenken. Van gevelreclame tot billboards, van decoratieve wanden in jouw showroom tot vloerstickers en autoreclame. Maar wel precies zoals jij nodig hebt. Niet duurder dan bij andere aanbieders, maar wij leveren liever niet zonder een goed advies!

 

Kunnen jullie het bestand ook opmaken?
Voor de meeste producten geldt gratis opmaakservice, dit staat per product aangegeven. Wij zorgen voor complete communicatieoplossingen: wij adviseren, ontwerpen, maken en leveren. Jij geeft aan wat je wilt communiceren, levert materiaal aan en wij gaan voor jou aan de slag. Uiteraard ontvang je eerst een drukproef. Na akkoord van jouw kant starten wij de productie. Je mag natuurlijk ook zelf jouw ontwerp aanleveren.

Kan ik in mijn bestand beelden van internet gebruiken?
Wanneer je beelden van internet gebruikt in de opmaak van je drukwerk, moet je er rekening mee houden dat deze er op je drukwerk niet even scherp uit zullen zien. De resolutie van drukwerk is véél hoger dan de resolutie van beeldschermen. Drukwerk heeft wel zestien keer zoveel beeldpunten nodig om je foto op de dezelfde grootte weer te kunnen geven als op je scherm.

Hoeveel afloop moet mijn ontwerp hebben?
Voor al onze producten geldt 1 cm afloop rondom, echter zijn er een aantal uitzonderingen op deze regel. De uitzonderingen zijn makelaarsborden en posters;

  • Makelaarsborden: afloop 2 mm rondom
  • Drukwerk en keycords: afloop 3 mm rondom

Houd een extra 1 cm als marge aan binnen het afgewerkte formaat. We raden aan om hier geen belangrijke beelden, logo’s en/of teksten te plaatsen. Voor drukwerk geldt een veilige marge van 5 mm.

Last but not least: lever je bestanden zónder snijtekens aan.

Welke kleurinstellingen moet ik gebruiken?
Drukwerk  wordt opgebouwd uit een samenstelling van Cyaan, Magenta, Gele en Zwarte inkten: CMYK. De weergave van het ontwerp op een beeldscherm verschilt nogal van het resultaat op drukwerk. Het is daarom belangrijk om bij de opmaak van je ontwerp RGB afbeeldingen om te zetten naar CMYK.

 

 

 

Welke extra kosten zijn er als ik bestel bij Studio Font?
Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW. Onze prijs voor het bezorgen is €9,95 inclusief BTW! Hiervoor leveren we het drukwerk af op één adres in heel Nederland.  Ongeacht de grootte en het gewicht. Voor bezorging op de Waddeneilanden of in het buitenland gelden speciale tarieven. Neem voor meer informatie contact met ons op. Voor enkele artikelen rekenen wij ontwerpkosten, dit staat duidelijk vermeld.

Kan je alleen via de website bestellen?
Nee, zeker niet. Het assortiment zal de komende tijd nog flink uitgebreid gaan worden. Ook mag je  telefonisch of per mail bestellen als je er even niet uitkom. Of loop even binnen. We helpen je graag!

Krijg ik een orderbevestiging als ik bestel?
Ja, je krijgt altijd een orderbevestiging op het e-mailadres dat je heb ingevoerd.

Wanneer wordt je drukwerk bezorgd?
Voor het grootste gedeelte van ons assortiment hanteren wij een levertijd van 4 à 5 werkdagen. Een aantal producten hebben een kortere levertijd. Vergeten te bestellen? Geen paniek! Voor de meeste spoedaanvragen hebben wij altijd wel een oplossing. Heb je een spoedaanvraag? Bel 0314 760509.

Is achteraf betalen mogelijk?
Betalen bij Studio Font werkt heel eenvoudig. Jouw bestelling ontvang je eerst thuis, voordat je betaalt. Geen gedoe met vooruit betalen. Facturen worden na levering per e-mail verstuurd naar het opgegeven e-mailadres. Je ontvangt een factuur, welke je binnen 14 dagen kan betalen. Bij een factuurbedrag hoger dan € 200,- krijg je direct al een factuur. Jouw opdracht nemen we in behandeling, wanneer deze betaling binnen is.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kan ik mijn bestelling achteraf nog aanpassen of annuleren?
Ja, maar alleen wanneer je bestelling nog niet is verwerkt. Bel ons voor de zekerheid even als je wilt aanpassen of annuleren. Zodra je bestelling in behandeling is genomen en in productie is gegaan, is dit niet meer mogelijk.

 

 

 

 

 

 

 

Welke garantie geeft Studio Font op producten?
Je bent zelf verantwoordelijk voor zowel de inhoud als de technische kant van het bestand. Savannah controleert altijd het formaat en resolutie en mocht hier iets mis mee zijn, dan neemt zij contact met je op. Als het drukwerk niet goed is geproduceerd of beschadigd tijdens de levering, dan lossen we dit natuurlijk voor je op. Bedrukte artikelen komen niet in aanmerking voor het retourrecht, tenzij het gaat om schade of een aan te tonen fout in ons productieproces.