een herkenbaar logo nodig?

snel, creatief en

betaalbaar

Een logo is het visitekaartje van een organisatie. Studio Font helpt je niet alleen meer eenheid in jouw uitstraling te brengen, maar er ook meer uit te halen.

Je hebt maar één kans om een eerste indruk te maken!

 Het ontwerp van een logo is een belangrijk onderdeel wanneer je begint met een bedrijf. Je wilt opvallen tussen andere logo’s, zodat mensen jouw bedrijf snel herkennen. En dat kan bij ons voor een heel scherp tarief! Voor 169 euro heb jij een professioneel logo.

Gevonden en gezien worden, ook online. Wij maken websites met net dat beetje extra! Vanzelfsprekend optimaliseren wij de sites voor de beste zoekmachineresultaten. En natuurlijk smartphone- en tabletproof!

studio Font

Studio Font is meer dan een bureau voor grafische vormgeving. We kunnen al jouw communicatie-uitingen van concept tot eindproduct realiseren. Of het nu gaat om een een folder, een spandoek of jouw nieuwe logo op een simpele vlag. Kijk voor meer informatie op www.studiofont.nl of neem contact met ons op!
Wat anderen zeggen
“Gaby is een professionele ontwerpster, die een uitgebalanceerd ontwerp aanlevert dat direct aanspreekt. Ze luistert goed naar de opgave en komt dan met een expressief, geheel origineel ontwerp.”
Cindy Vissering

Architect, DIY Architecten

“Ik heb het contact met Gaby vanaf het eerste ogenblik als bijzonder prettig ervaren. Zij luistert goed, is creatief, denkt mee, is eerlijk over wat wel en niet kan, is nuchter, heeft humor, is snel in haar reacties, denkt vernieuwend en ze heeft me met haar ontwerp neergezet zoals ik ben. Ik ben ontzettend blij met het contact en wil Studio Font van harte aanbevelen…”
Angélique Heijmans

Eigenaar, Angélique Heijmans Trainingen

“Gaby van Studio Font is in één woord geweldig! De ontwerpen die je hoopt te ontvangen – altijd snel en gewoon mooi en passend- het meedenken en niet geheel onbelangrijk: vriendelijk geprijsd. Inmiddels stuur ik klanten graag voor grafisch ontwerp door naar Gaby. Van hen krijg ik dezelfde positieve ervaringen te horen.”
Fanny Veldmeijer

Eigenaar, SoPressed

“Onwijs goeie service, snel en goedkoop, aardige medewerkers.”
Rico Berendsen

Eigenaar, Becon

Stel gerust jouw vraag of plaats jouw opdracht!

 

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly