Reclame maken is zintuigen prikkelen

de inhaker, dat past altijd!

Binnen no-time kun je deze slimme standaard in en uit elkaar halen, waardoor het snel inhaken op de actualiteit mogelijk is. Een eenmalige investering, dus een duurzame keuze!

 

De Inhaker

Steeds meer standbouwers kiezen voor het gemak en de snelheid van de Inhaker. Na afloop is de stand ook snel weer afgebroken en wat overblijft is een zeer compact pakket. Een multifunctionele oplossing die je voor iedere branche, iedere locatie en voor elk moment kunt gebruiken? Deze slimme standaard maakt het mogelijk om snel en voordelig in te spelen op actualiteiten.

Dankzij een innovatief inhaak-systeem aan de binnenzijde van de standaard kun je vrijwel alle denkbare soorten promotie- en communicatiematerialen inhaken. Een gebruiksvriendelijk systeem waarmee je op een snelle en voordelige manier in kunt haken op actualiteiten zónder telkens te investeren in een compleet nieuwe display, zuil of stand.

De Inhaker is gemaakt van oersterk gerecycled PVC en gaat jarenlang mee. Dankzij de slimme constructie is voor de Inhaker tot wel 60% minder materiaal nodig.  Lekker duurzaam dus.

 

Haak jij ook aan?

Als leverancier van De Inhaker kan Studio Font je helpen bij het leveren van deze multifunctionele systemen!

Bestel direct een complete beursstand of informeer naar de eindeloze mogelijkheden.

Complete beursstandLosse onderdelen bestellen?