Wij zijn studio Font

Wij zijn Studio Font. Jouw perfecte partner voor alle communicatie-uitdagingen, of het nu gaat om print- en drukwerk, binnen- en buitenreclame, creatie of advies. 

Gaby Berendsen

Gaby Berendsen

Grafisch vormgever

Na het opdoen van waardevolle werkervaring heeft Gaby in 2014 Studio Font opgericht. Haar talent komt tot uiting in haar vermogen om precies aan te voelen wat de klant zoekt in een ontwerp.

Savannah Krus

Savannah Krus

Creatief DTP-er

Sinds het begin van 2017 maakt Savannah deel uit van het Studio Font-team. Bij Studio Font is Savannah verantwoordelijk voor het volledige proces van drukwerk, waarbij ze elk detail zorgvuldig in de gaten houdt.

En dit doen wij

Stapels ervaring!

Het creëren van verrassende magazines, boeken en kranten is de specialiteit van Studio Font. We kennen de weg.  Wij verzorgen het ontwerpconcept, eventuele acquisitie, copywriting, fotografie en drukwerk.

Haarscherp drukwerk!

Of het nu gaat om brochures, flyers of ander promotiemateriaal, Studio Font staat garant voor professioneel en opvallend drukwerk. Breng je boodschap tot leven met onze hoogwaardige drukwerkoplossingen!

Vlaggen, spandoeken en meer!

Of het nu gaat om een bescheiden logo op een vlag of het ontwerpen van imposante presentatiewanden die de sfeer bepalen, bij Studio Font gaan we elke uitdaging graag aan.

Een eigentijds logo

We streven ernaar om jouw logo en huisstijl een weerspiegeling te laten zijn van jouw bedrijfsbeleving. We brengen jouw verhaal tot leven in beeld.

Verzamel alle helden!

Wie kent ze niet; de voetbalplaatjesverzamelalbums? Al jarenlang is Studio Font verantwoordelijk voor het ontwerp en de productie van deze verzamelboeken, de plaatjes en al het promotiemateriaal.

Gadgets & giveaways

We denken graag met je mee, adviseren je bij de keuze voor het juiste relatiegeschenk en leveren vervolgens hoogwaardige relatiegeschenken.

www.relatiegeschenkencentrale.nl

Wat anderen zeggen

“Sinds dat wij met Gaby samenwerken heeft ze onze verwachtingen meerdere keren weten te overtreffen: niet alleen zet ze prachtige ontwerpen neer en kan zij goed schakelen met een scala aan huisstijlen van onze opdrachtgevers, ook werkt ze snel en efficiënt, denkt ze op een prettige wijze pro-actief mee in oplossingen en kent ze een hoge mate van flexibiliteit en bereikbaarheid.”

M. Oink

“Gaby is een professionele ontwerpster, die een uitgebalanceerd ontwerp aanlevert dat direct aanspreekt. Ze luistert goed naar de opgave en komt dan met een expressief, geheel origineel ontwerp.”

C. Vissering

“Ik heb het contact met Gaby vanaf het eerste ogenblik als bijzonder prettig ervaren. Zij luistert goed, is creatief, denkt mee, is eerlijk over wat wel en niet kan, is nuchter, heeft humor, is snel in haar reacties, denkt vernieuwend en ze heeft me met haar ontwerp neergezet zoals ik ben. Ik ben ontzettend blij met het contact en wil Studio Font van harte aanbevelen…”

A. Heijmans

Snel, creatief en betaalbaar!

Persoonlijk advies kan een wereld van verschil maken als het gaat om communicatie en drukwerk. Bij Studio Font zijn we goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en denken we graag met je mee. We staan klaar om je te voorzien van waardevol advies dat jouw project naar een hoger niveau tilt.

Pastoor van Sonsbeeckstraat 3
7039 AG Stokkum
0314 760 509

Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 18.00 uur.