Reclame maken is zintuigen prikkelen 0031 314 760 509 info@studiofont.nl

AANLEVEREN EIGEN ONTWERP
Voor al onze producten geldt 1 cm afloop rondom, echter zijn er een aantal uitzonderingen op deze regel. De uitzonderingen zijn makelaarsborden en posters;

  • Makelaarsborden: afloop 2 mm rondom
  • Drukwerk: afloop 3 mm rondom

Houd een extra 1 cm als marge aan binnen het afgewerkte formaat. We raden aan om hier geen belangrijke beelden, logo’s en/of teksten te plaatsen. Voor drukwerk geldt een veilige marge van 5 mm.

Last but not least: lever je bestanden zónder snijtekens aan.


AANLEVEREN MATERIAAL VOOR ONZE OPMAAKSERVICE
Illustraties kunnen het best in Illustrator (ai/eps) aangeleverd worden en foto’s vanuit Photoshop of een dergelijk programma (tif / eps / psd / jpg, denk aan de resolutie). Teksten geven meestal geen problemen. Teksten kunnen het best aangeleverd worden in word bestanden, in deze bestandsvorm hebben wij de minste tijd nodig de tekst te verwerken. Bij twijfel kun je altijd contact met ons opnemen en dan zullen wij er alles aan doen om alsnog jouw bestanden te kunnen gebruiken.


Na het plaatsen van de bestelling met de button bovenaan jouw bestanden aanleveren. Het is handig om jouw bestelnummer met korte briefing te vermelden en het vak dat daarvoor geschikt is. Mocht je er niet uitkomen, geen probleem. Je kunt ons altijd bellen of we nemen contact met jou op!