Reclame maken is zintuigen prikkelen 0031 314 760 509 info@studiofont.nl

Stapels ervaring met bladen maken!

Studio Font
Weteringstraat 15
7041 GW ‘s-Heerenberg
0314 760 509

Boeien, verbinden, inspireren

Wij werken iedere dag aan kranten en magazines. Dit doen wij in opdracht van uitgeverijen, maar wij geven ook zelf periodieken uit. Daarnaast helpen wij organisaties met het creëren, verbeteren en optimaal benutten van magazines. Studio Font maakt voor de meest uiteenlopende organisaties een prettig leesbaar en doeltreffend blad mogelijk. Onze kennis en ervaring gebruiken om tot een geheel nieuw blad te komen of een verbetering van uw magazine of krant.

• Restyling
Alles om tot verbetering te komen van een bestaand magazine.

• Bladformule
We bedenken de focus, doelstellingen en komen met een geheel eigentijds stramien.

• (Terugkerende) vormgeving
We zorgen dat de aangeleverde tekst en beeldmateriaal overzichtelijk en aantrekkelijk worden gepresenteerd in jouw magazine of krant.

• Complete realisatie van een (gratis) huis-aan-huis uitgave
Aquisitie, redactieproces, vormgeving, drukken en verspreiden.

 

Bekijk een klein gedeelte van ons portfolio

“Sinds dat wij met Gaby samenwerken heeft ze onze verwachtingen meerdere keren weten te overtreffen: niet alleen zet ze prachtige ontwerpen neer en kan zij goed schakelen met een scala aan huisstijlen van onze opdrachtgevers, ook werkt ze snel en efficiënt, denkt ze op een prettige wijze pro-actief mee in oplossingen en kent ze een hoge mate van flexibiliteit en bereikbaarheid.”

Marloes Oink

Sales & Traffic Manager , Great Magazines

Bladen maken, ons vak!

Of het nu een uiting van jouw organisatie is in een bestaande uitgave, of een uitgave die wij speciaal voor jou maken, wij maken er altijd iets bijzonders van.